Hammaddeler
Hammaddelerin yüksek kalitesi, saflığı, organik ve doğal orijini, kozmetik ürünlerin kalitesi için çok önemlidir. Yüksek kalite prensiplerimiz, organik olarak yetiştirilen ve sertifikalı kaynaklardan elde edilen organik ham maddeler kullanıma yansır.
Bu organik ham maddeler, adil çalışma koşulları, fair trade, toprağın doğal verimliliğini sağlama ve böcek ilaçları kullanımından kaçınılması ile karakterize edilir.
Nar
Antioksidan özellikler, serbest radikallere karşı özel koruma, yüksek oranda Punik asit.
Yaban Gülü
Omega 3 ve omega 6 yağ asitleri bakımından zengin, nem içeriğini koruyarak aromayı harmonize eder.
Aynisefa
Karotenoidler esnekliği güçlendirir, cilt yenilenmesini destekler.
Deniz İğdesi
Provitamin A, E vitamini ve deri ile ilişkili yağlar bakımından zengin, yaşlanma belirtilerine karşı gelir.
Badem
Doymamış yağ asitleri, cildin hidrolipidik filmini korur .
Hindistan Cevizi
Zengin antioksidanlar ve vitaminler, anti bakteriyel ve nemlendirici etki.
Avokado
A ve E vitamini bakımından zengin, doymamış yağ asitleri, cilt ve sac görünümünü iyileştirir.
Argan Yağı
Sağlığı teşvik edici bileşenler, antioksidan ve besleyici etki yaratır.
Hamamelis
Cilt üzerinde yatıştırıcı etkisi olan şifalı bir bitki.
Şerbetçiotu
Yüksek tanen ve bioflavonoid içeriği, sıkılaştırıcı özellikler, cildin sıkılığını destekler.
Limon
C vitamini açısından zengin, temizleyici özellikler.
Shea Yağı
Nemlendirici ve yumuşatma etkisi.
Tonka Fasulyesi
Antimikrobiyal özellikler, besleyici ve nemlendirici etki.
Doğal Tuzlu Su
Birçok değerli mineral içerir, cildin kendi kendine yenilenmesini yardımcı olur.
Papatya
Anti-inflamatuar etkili şifalı bitki.
Misket Limonu
Uçucu yağlardan zengin, cildin canlılığını arttırır.
Nane
Tıbbi bitki, uçucu yağlar ve tanenler açısından zengin olan cildi canlandırır ve uyarır.
Nilüfer
Bitkisel şifalı bitkidir, cilt üzerinde rahatlatıcı ve koruyucu bir etkisi vardır.
Pembe Greyfurt
Meyve asitleri bakımından zengin, hücre ve cilt yenilenmesini, cilt soyma özelliklerini destekler.
Yeşil Çay
Cilt yatıştırıcı özellikler, ferahlatıcı ve canlandırıcı etki, yüksek antioksidan içeriği.